Povestea noastra

In spatele culorii nu este magie, ci doar educatie.

„Abordam creativ frumusetea prin stiinta si arta! Pregateste-te de o educatie premium in domeniul frumusetii!”


Denisa Hazaparu, Fondator Academia de Frumusete D'Hairapy Education

De ce am dat startul unui program de cursuri?

Intregul proces de invatare pe care il vei regasi la D’Hairapy Education, gandit sub forma unei incursiuni in universul frumusetii, are la baza descoperirea celor mai moderne tehnici din industrie, mixand componenta teoretica cu cea practica pentru a asigura pregatirea cursantului in a deveni un adevarat specialist. Toate cursurile sunt sustinute de profesionisti in domeniu care vor impartasi din know-how-ul lor si vor deveni adevarati mentori pe durata intregului program.

Aici vei gasi programe de educatie adresate atat incepatorilor - care isi doresc sa faca un prim pas in industria frumusetii, cat si profesionistilor - care activeaza deja in domeniu si vor sa-si imbunatateasca abilitatile tehnice si sa descopere oportunitati de a avansa in cariera. Instructorii nostri autorizati te vor pregati pentru viitorul tau in industria frumusetii si se vor stradui sa-ti transforme parcursul educational intr-o adevarata experienta in care tu sa te poti dezvolta ca individ si ca specialist.

De ce sa alegi D’Hairapy Education?

Academia de Frumusete D’Hairapy Education nu iti ofera doar o pregatire excelenta in domeniu, ci te sustine in a-ti urmari si indeplini visele si aspiratiile pentru ca tu sa devii un adevarat SPECIALIST IN FRUMUSETE!

Vei absolvi programele noastre pregatit(a) pentru o cariera de succes si profitabila in domeniul frumusetii. In cadrul academiei vei invata nu numai sa stapanesti tehnicile unui profesionist, dar si sa devii mult mai stapan(a) pe tine si pe abilitatile tale.

Studentii nostri, dupa finalizarea cursurilor, vor primi un certificat de calificare profesionala acreditata de Agentia Nationala de Calificari si Ministerul Muncii, in cazul cursurilor de baza, sau o diploma de participare eliberata de D’Hairapy Education, in cazul cursurilor de specializare. In plus, absolventii nostri au oportunitatea de a incepe o cariera in domeniu imediat dupa finalizarea cursului.

Esti deja specialist in frumusete?

Activezi deja in domeniul frumusetii, insa vrei sa-ti perfectionezi skill-urile si sa gasesti oportunitati de a avansa in cariera? Cursurile de specializare pe care le-am dezvoltat pentru tine vin in ajutorul tau pentru a face inca un pas in traseul tau ca specialist in frumusete.

Credem in viitorul tau in domeniul frumusetii

Pentru noi, fiecare student este special si este o oglinda directa a modului in care impartasim abilitatile si tehnicile din acest domeniu. Ne mandrim cu o retea ampla de studenti transformati in adevarati profesionisti, acestia fiind recrutati in fiecare an pentru saloane de elita din Romania.

Cunostintele inseamna putere

Puterea e data de increderea in aptitudinile si abilitatile tale ca si un profesionist in domeniul frumusetii. Puterea de a crea frumusete si de a face oamenii sa se simta grozav in pielea lor. Puterea de a te evidentia in domeniul tau, de a castiga laude si recunoastere din partea clientilor, dar si din partea colegilor de breasla. Aceasta putere se transforma in cresterea veniturilor in functie de experienta acumulata.
1430
cursanti
576
ore
72
cursuri

Echipa D'Hairapy Education

Cunoaste-i pe instructorii de la Academia de Frumusete D'Hairapy Education!

Suna acum! 
Sari la bara de unelte