Cursurile D'Hairapy Education

In urma cursurilor acreditate vei obtine: certificat de calificare profesionala acreditata de Ministerul Muncii. In urma cursurilor de specializare vei obtine: diploma de participare eliberata de D'Hairapy Education.
Cursurile acreditate sustinute de D'Hairapy Education sunt acreditate si certificate de Ministerul Muncii.
pot fi apostilate pentru a fi acceptate si recunoscute in toate tarile membre ale Conventiei de la Haga.
Da, cursurile de formare profesionala/acreditare iti pot oferi posibilitatea de a profesa in domeniu, Cursurile de specializare te ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile in cariera, drept urmare sa gasesti oportunitati mai bune de job.
Momentan, cursurile D'Hairapy Education se desfasoara in Bucuresti, insa avem disponibile cursuri online ce pot fi accesate de oriunde.
Cursurile se vor desfasura in incinta Scolii D'Hairapy Education, str. Vasile Conta, nr. 18, demisol, Bucuresti.
In cazul cursurilor de specializare examenul final va consta in proba teoretica si proba practica in fata instructorului.
In cazul cursurilor de specializare, diplomele se elibereaza in ultima zi de curs, dupa finalizarea examenului.
Diploma de participare la curs poate fi ridicata prin prezentarea unui act de identitate.. Ridicarea unei diplome in numele altei persoane se face numai in baza unei procuri notariale speciale (in original) agreata de posesorul de drept, alaturi de actul de identitate al persoanei care ridica diploma.

Inscriere & plata. Anulare & retur

Pentru a te inscrie la unul din cursurile noastre, ai la dispozitie 3 variante: online, prin telefon sau prin e-mail. Mai multe informatii gasesti in pagina CUM MA INSCRIU? Pentru inscrierea online, selecteaza cursul dorit din sectiunea CURSURI (cursuri de specializare, acreditate sau cursuri online) si apasa butonul ADAUGA IN COS din pagina cursului selectat. Pentru a te putea inscrie la curs si a efectua plata, este necesar sa te inregistrezi sau sa te autentifici in platforma. Dupa completarea datelor personale, alege metoda de plata dorita si finalizeaza plata. Rezervarea si garantarea locului in cadrul cursului este confirmata numai dupa achitarea integrala a cursului sau a primei rate (in functie de modalitata de plata selectata) si dupa depunerea actelor necesare pentru inscriere. In maximum 24 de ore de la incasarea platii, vei primi pe mail confirmarea rezervarii locului tau in cadrul cursului ales de tine.
Iti punem la dispozitie mai multe modalitati de plata: 1. Plata online, INTEGRALA, cu card bancar, direct pe www.dhairapyeducation.ro. Plata cu cardul este realizata in siguranta prin sistemul MobilPay. 2. Plata prin transfer bancar, INTEGRALA sau IN RATE EGALE, fixe, fara dobanda. La plata INTEGRALA (prin card bancar sau transfer bancar), vei beneficia de discount intre 5-15%. Mai multe informatii gasesti in pagina CUM PLATESC.
DA. Poti achita cursul in rate lunare, fixe, fara dobanda prin transfer bancar. Rezervarea si garantarea locului in cadrul cursului este confirmata numai dupa achitarea integrala a cursului sau a primei rate (in functie de modalitata de plata selectata) si dupa depunerea actelor necesare pentru inscriere. In maximum 24 de ore de la incasarea platii, vei primi pe mail confirmarea rezervarii locului tau in cadrul cursului ales de tine.
Poti solicita returnarea banilor cu 15 zile inainte de inceperea cursului. Banii vor fi inapoiati in cont sau numerar – depinzand de modalitatea de plata - in termen de 15 zile de la data solicitarii in scris pentru anularea prezentei la curs.
In cazul in care cursul la care te-ai inscris este anulat din diverse motive, poti solicita returnarea integrala a banilor sau te poti reprograma la urmatorea editie/urmatorul curs (este necesar acordul in scris al participantului).
CURSURI ACREDITATE La cursurile de calificare si formare profesionala poate participa orice persoana care a implinit 16 ani si care a absolvit invatamantul obligatoriu (8 clase). Statutul social nu conteaza, se poate prezenta oricine (somer, angajat, student, pensionar). CURSURI DE SPECIALIZARE La cursurile de specializare poate participa orice persoana care a implinit 18 ani si care a absolvit liceul cu prezentarea diplomei de Bacalaureat. Statutul social nu conteaza, se poate prezenta oricine (somer, angajat, student, pensionar).
CURSURI ACREDITATE o Copie dupa buletin/act de identitate o Copie dupa certificatul de nastere o Copie dupa certificatul de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui) o Copie dupa ultimul act de studii o Adeverinta Medicala cu Mentiunea: „apt pentru curs” CURSURI DE SPECIALIZARE o Copie dupa buletin/act de identitate o Adeverinta medicala cu mentiunea „apt pentru curs”
Nu exista alte costuri ascunse de care sa nu fiti anuntat inca din primul moment. Suportul de curs, consumabilele, examenul final si eliberarea diplomei sunt gratuite. Daca pot interveni alte costuri veti fi anuntat inca de la inceput! (exemplu: costuri printare/tiparire proiect final, daca este cazul)
Echipa D’Hairapy Education te va tine la curent cu toate informatiile si noutatile legate de cursul pe care l-ai ales sa-l urmezi, prin intermediul adresei de e-mail si a numarului de telefon furnizat in momentul inscrierii/realizarii contului de utilizator. In situatia in care cursul nu are o data fixa stabilita si afisata pe site, vei fi anuntat cu cel putin o saptamana inainte de data de incepere a acestuia.

Nu ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos!


Suna acum! 
Sari la bara de unelte