1. Inscriere online

Selecteaza cursul dorit din sectiunea Cursuri (cursuri de specializare, acreditate sau cursuri online) si apasa butonul Inscrie-te la curs din pagina cursului selectat. Pentru a te putea inscrie la curs si a efectua plata, este necesar sa te inregistrezi sau autentifici in platforma. Dupa completarea datelor personale, alege metoda de plata dorita si finalizeaza plata. Rezervarea si garantarea locului in cadrul cursului este confirmata numai dupa achitarea integrala a cursului sau a primei rate (in functie de modalitata de plata selectata) si dupa depunerea actelor necesare pentru inscriere. In maximum 24 de ore de la incasarea platii, vei primi pe mail confirmarea rezervarii locului tau in cadrul cursului ales de tine.

Plata se poate efectua integral in momentul achizitiei sau in rate egale, fixe, fara dobanda. Pentru mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata acceseaza pagina Cum platesc.

2. Inscriere telefonica sau prin e-mail

In situatia in care nu poti efectua plata online, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon  0728 355 243 sau pe adresa de e-mail contact@dhairapyeducation.ro pentru a-ti oferi toate informatiile necesare pentru efectuarea prin transfer bancar sau cash, la sediul D’Hairapy Education.