1. Inscriere online

Selecteaza cursul dorit din sectiunea Cursuri (cursuri de specializare, acreditate sau cursuri online) si apasa butonul Inscrie-te la curs din pagina cursului selectat. Pentru a te putea inscrie la curs si a efectua plata, este necesar sa te inregistrezi sau autentifici in platforma. Dupa completarea datelor personale, alege metoda de plata dorita si finalizeaza plata. Rezervarea si garantarea locului in cadrul cursului este confirmata numai dupa achitarea integrala a cursului sau a primei rate (in functie de modalitata de plata selectata) si dupa depunerea actelor necesare pentru inscriere. In maximum 24 de ore de la incasarea platii, vei primi pe mail confirmarea rezervarii locului tau in cadrul cursului ales de tine.

Plata se poate efectua integral in momentul achizitiei sau in rate egale, fixe, fara dobanda. Pentru mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata acceseaza pagina Cum platesc.

2. Inscriere telefonica sau prin e-mail

In situatia in care nu poti efectua plata online, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon  0728 355 243 sau pe adresa de e-mail contact@dhairapyeducation.ro pentru a-ti oferi toate informatiile necesare pentru efectuarea prin transfer bancar sau cash, la sediul D’Hairapy Education.

3. Care este calendarul de incepere a cursurilor?

In pagina de prezentare a fiecarui curs vom afisa perioade de derulare ale urmatoarelor cursuri. Inscrierile la curs vor incepe cu cel putin 2 luni inainte de derularea lui. Inscrierile se pot face pana cel tarziu o saptamana inainte de data de incepere a cursului. Consulta pagina cursului dorit pentru a afla cand va incepe urmatoarea grupa de cursanti.

4. Care sunt conditiile minime de acces si ce documente sunt necesare?

CURSURI ACREDITATE

La cursurile de calificare si formare profesionala poate participa orice persoana care a implinit 16 ani si care a absolvit invatamantul obligatoriu (8 clase). Statutul social nu conteaza, se poate prezenta oricine (somer, angajat, student, pensionar).

Documente necesare:
  • Copie dupa buletin/act de identitate
  • Copie dupa certificatul de nastere
  • Copie dupa certificatul de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui)
  • Copie dupa ultimul act de studii o Adeverinta Medicala cu Mentiunea: „apt pentru curs”

CURSURI DE SPECIALIZARE

La cursurile de specializare poate participa orice persoana care a implinit 18 ani si care a absolvit liceul cu prezentarea diplomei de Bacalaureat. Statutul social nu conteaza, se poate prezenta oricine (somer, angajat, student, pensionar).

Documente necesare: 

  • Copie dupa buletin/act de identitate
  • Adeverinta medicala cu mentiunea „apt pentru curs”

5. Ce primesc la sfarsitul cursului?

In urma cursurilor acreditate vei obtine: certificat de calificare profesionala acreditata de Ministerul Muncii. In urma cursurilor de specializare vei obtine: diploma de participare eliberata de D'Hairapy Education.

 

Suna acum! 
Sari la bara de unelte