Alina Miron

Alina Miron

Manager D'Hairapy Beauty Bar & Make-up Artist

Cu o experienta de 8 ani in machiajul de televiziune si 2 ani in managementul salonului D’Hairapy Beauty Bar, am dezvoltat pentru urmatorii profesionisti din domeniul frumusetii o serie de cursuri de machiaj & management de salon prin care sa le fiu alaturi in construirea business-ului lor de succes.

Cursuri & Specializari: Academia Britanica de Afaceri si Comunicare; Curs Comunicarea in Afaceri; Curs Management Strategic; Scoala de Televiziune si Film Tudor Vornic (specializare: machiaj); Tehnica Aerografului in machiajul de frumusete.

Pasiunea mea din copilarie – machiajul – s-a transformat in timp intr-un job full-time in machiaj de televiziune timp de 8 ani, ajungand, apoi, in punctul in care job-ul de manager al unui concept de salon D’Hairapy Beauty Bar care ma implineste din toate punctele de vedere.

De ce am ales o cariera in domeniul frumusetii?

D’Hairapy Beauty Bar este locul unde imi pot desfasura si pasiunea mea pentru machiaj, dar imi ofera si oportunitatea sa impartasesc cunostiintele mele atat in machiaj, cu viitori make-up artisti din Romania, precum si de management cu cei care detin un salon de infrumusetare, isi doresc sa isi deschida propria afacere sau sa aplice pentru joburile existente in saloane.

De mica am fost atrasa de domeniul frumusetii. Consider ca orice femeie, indiferent de meseria pe care o are trebuie sa aiba grija de aspectul ei si sa isi puna feminitatea in valoare. Prin mici trucuri de machiaj poti sa evidentiezi trasaturile cele mai frumoase ale unei femei, redandu-i astfel increderea in sine. Acesta este si lucrul care m-a motivat cel mai mult: faptul ca pot contribui la stima de sine a femeii.

In ultimii 10 ani am acumulat foarte multa informatie valoroasa din industria frumusetii, atat prin intermediul cursurilor de formare, cat si diverse specializari in cosmetica si machiaj pe care imi face o deosebita placere sa o impartasesc cu viitorii cursanti ai Academiei de Frumusete D’Hairapy Education.

„Scopul educatiei este evolutia.”

Alina Miron