Denisa Hazaparu

Denisa Hazaparu

Fondator & Master Colorist

Hairstylist si Master Colorist, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, fondatorul salonului D’Hairapy Beauty Bar si al Academiei de frumusete D’Hairapy Education.

Am inceput cariera in domeniu din pasiune pentru frumusete si culori. Totul a inceput ca o simpla joaca pe parul unor prietene, dar in scurt timp s-a transformat intr-o cariera de succes. La 15 ani am participat la primul curs in acest domeniu si din acel moment am stiut ca asta voi face toata viata. Am parcurs timid cursurile din cadrul studioului Wella din Bucuresti, urmate de o multitudine de cursuri de specializare in colorarea parului: Master Colorist, Color Correction, Master Chemical Degree, Tricologie, tunsoare si coafura in cadrul unor academii din Londra, Dublin sau in cadrul unor companii producatoare de vopsea din Italia, precum: Medavita, Framesi, Pettenon Cosmetics, Kemon, Daviness, Alfaparf.

Am pus bazele salonului D’Hairapy Beauty Bar in 2014 , iar dupa aproape 6 ani de succes si mii de cliente multumite, am decis sa deschid Academia de frumusete D’Hairapy Education din dorinta de a-mi impartasi cunostiintele eficient, corect si cu cei care isi doresc cu adevarat meseria de hairstylist si colorist.

De ce am deschis Academia de Frumusete D’Hairapy Education?

De-a lungul timpului mi-am dat seama ca informatiile din scolile de profil sunt invechite si incomplete – si cel mai probabil, la inceput de drum abia asteptam sa punem mana pe par si nu tinem cont de teorie. Educatia data de branduri ne invata sa le folosim produsele corect, pentru rezultate optime. nu va fi niciodata o educatie general valabila si complete

La fel ca si voi, lucrez in fiecare zi in spatele scaunului de coafor. De la primul curs la care am fost in acest domeniu, am actionat ca un burete si am asimilat cat mai multe informatii despre par si produsele cu care lucram. Cel mai mult m-a fascinat culoarea. Imi place sa vad un par frumos si stralucitor. Cred cu tarie ca nimic nu va aduce la viata parul asa cum o face culoarea, iar o culoare frumoasa nu poate avea loc decat intr-un par sanatos. De aceea, am vrut neaparat sa inteleg cum actioneaza cum ne ajuta pe noi toate substantele cu care lucram sau cum ne incurca in rezultatele dorite. Si sa depasim momentul “ iese si asa” sau “ merge si asa”.

Am deschis aceasta scoala pentru a acoperi toate nevoile unui specialist in frumusete la inceput de drum. Acele nevoi pe care eu am reusit sa le acopar abia dupa 10 ani de studiu continuu si zile intregi petrecute in spatele scaunului de coafor.

Colorarea parului ti se pare un domeniu greu, confuz iar gandul ca va trebui sa faci o corectie de culoare iti da batai de cap( fluturi in stomac). Stai linistit, nu esti singurul! Pot sa te inteleg, pentru ca e fix ce am simtit cu multi ani in urma.

„Abordam creativ frumusetea prin stiinta si arta! Pregateste-te de o educatie premium in domeniul frumusetii!”

Denisa Hazaparu